Onze werking


Het huis Zwanger in Brussel met al zijn verschillende partners werd opgericht in 2008. Op 19 september 2022 start Elke, na er lang te hebben over gedroomd, met een nieuw project:

‘De Melk Kliniek’

De Melk Kliniek is de place to be, live of online, voor alle mama's (nieuwe of toekomstige) die hun pasgeborene goed gevoed en gezond door de kraamtijd en hun eerste levensjaar willen loodsen.

De Melk Kliniek is niet de Moedermelk Kliniek omdat we alle bewust gekozen babyvoeding ondersteunen en het motto van Elke is 'zonder zorgen voeden'.

De Melk Kliniek werkt met ervaren vroedvrouwen en lactatiekundigen en is gespecialiseerd in ondersteuning borstvoeding voor vrouwen, vroedvrouwen en huisartsen.

Onder het dak van Zwanger in Brussel huizen vele andere partners die werken rond nieuw ouderschap, baby's en jonge kinderen,...surf even verder zodat je ook hen ontmoet!

Je kan hen vinden onder partners en workshops.

Welkom in ons huis!Missie & Visie


Missie 

Zwanger in Brussel begeleidt moeders en ouders om het proces van zwangerschap, bevalling en ouderschap zo positief mogelijk te beleven.

Visie         

We doen dit door moeders en ouders vertrouwen te geven en

keuzemogelijkheden aan te reiken over hun zwangerschap en bevalling.

We ondersteunen hen in hun transformatie naar het ouderschap.

We werken samen met relevante partners in het veld en strijden voor een open houding over het natuurlijke proces van zwangerschap en bevalling.Documenten & StatistiekenRecent in de pers


Welkom!

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x