Welkom in de Melk Kliniek!

Ik ben Elke, vroedvrouw en lactatiekundige. Ik richtte 14 jaar geleden mee Zwanger in Brussel op en sommigen denken dat Zwanger in Brussel mijn familienaam is...

ik zie het eerder als mijn 3e kind. In het echt heb ik twee kinderen van 22 & 17 jaar die nu stilaan uitvliegen...

De Melk Kliniek met het online platform is een heel nieuwe uitdaging voor me. Samen met Jana, mijn technische assistente en fixer, hoop ik dat het vlot gaat lopen.

Ik geef je graag een rondleiding in het live en online deel!


Je bent in de Melk Kliniek altijd welkom! Ook als je nog niet gekend bent bij Zwanger in Brussel.

Op alle werkdagen is er spreekuur in de namiddag.

Op een live spreekuur is er tijd om info rond babyvoeding te geven in de zwangerschap, als voorbereiding op een vlotte start of na een eerder moeilijke ervaring. Ik zie ook veel ouders met borstvoedingsproblemen of voedingstwijfels.

Een afspraak maak je makkelijk online


of je kan me bellen tussen 9-18u op 0495 88 15 02Brand new is de Melk Kliniek online die er gekomen is omdat ik in de praktijk merk dat moeders gelijkaardige problemen ervaren en dat er rond babyvoeding nog veel foute adviezen circuleren.

Ook is er vaak geen super specialist nodig om baby gerelateerde problemen op te lossen want moeders zijn de specialisten en helpen vaak mekaar verder.

Moeders die thuis zitten te twijfelen daar wordt ik triest van dus voel je welkom in onze community van zoekende moeders met zalige baby's.

Ga niet alleen door de kraamtijd!

Hier maak je deel uit van de online 'village' waar we samen, lief en begripsvol struggelen door deze nieuwe fase.


Er zijn 3 delen

 

 

Nog een snelle update voor je gaat bevallen. Alles wat je nog wil weten over voeding voor je baby er is met filmpjes en invulschema.


De eerste 6 weken met een baby. Info over wie doet wat in de kraamtijd, hoe slaapt een baby, eerste keren samen op stap, ...


 Twijfel niet aan jezelf je bent sowieso de beste ouder voor jouw baby! Mijlpalen en ontwikkeling, start-to-pump, start-to-work...


Elke maandag 11 - 12u (niet in de schoolvakanties en op feestdagen)  is er een online kort infomoment met Q&A. De infomomenten worden opgenomen zodat je geen fomo moet hebben maar achteraf kan luisteren. Op woensdag is de opname beschikbaar & checklists te vinden in de appEn vrijdag kan je een post vinden over wat we maandag op de planning hebben. Tussendoor komen via posts of artikels ook interessante actua of babyvriendelijke uitjes op je af. Stuur zelf ook berichten, jouw adviezen aan andere ouders, je vragen, ... of suggereer onderwerpen waar je interesse in hebt. Het platform is nog in opbouw en ik kan alle hulp gebruiken om van deze plek iets speciaals te maken.

Kom eens kijken...

Stel jezelf dan even voor door je naam, postcode en je baby's zijn naam en geboortedatum te posten.

Tot gauw!

Elke

Welkom!

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x