Ons team


Zwanger in Brussel is een dynamische vroedvrouwenpraktijk in hartje Brussel, opgericht in 2008. We begeleiden koppels in hun zwangerschap en in de postnatale periode. We doen dit door middel van medische begeleiding, ondersteuning bij de borstvoeding, workshops, praatgroepen en het verstrekken van informatie. Ook mensen met een zwangerschapswens of zij die te maken hebben met zwangerschapsverlies kunnen bij ons terecht. Je kan bij ons op consultatie komen in Molenbeek en Laken, of we komen na de bevalling naar je toe met de fiets! We werken in de 19 Brusselse gemeentes (zie: locaties).

Klik hier voor onze profielen en contactgegevens


Missie & Visie


Missie - Zwanger in Brussel begeleidt moeders en ouders om het proces van zwangerschap, bevalling en ouderschap zo positief mogelijk te beleven.

Visie - We doen dit door moeders en ouders vertrouwen te geven en keuzemogelijkheden aan te reiken over hun zwangerschap en bevalling. We ondersteunen hen in hun transformatie naar het ouderschap. We werken samen met relevante partners in het veld en strijden voor een open houding over het natuurlijke proces van zwangerschap en bevalling.


Documenten & Statistieken
Klik hier voor onze documenten en statistieken

Recent in de pers


Welcome!

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x