De Melk Kliniek is altijd ONLINE beschikbaar

Brand new is De Melk Kliniek Online die er gekomen is omdat veel moeders gelijkaardige problemen ervaren. Daarnaast circuleren rond babyvoeding nog veel foute adviezen. Moeders kunnen elkaar helpen om baby gerelateerde problemen op te lossen. In onze (online) community krijg je toegang tot alle relevante informatie over zwangerschap, bevallen en (borst)voeding. Daarnaast onmoet je andere ouders én specialisten en help je elkaar verder. Hier maak je deel uit van de online 'village' waar we samen, lief en begripvol struggelen door deze nieuwe fase.

Ontdek de Online Melk Kliniek
Wat kun je verwachten?
 • Elke maandag 11 - 12u (niet in de schoolvakanties en op feestdagen)  is er een online kort infomoment met Q&A en gastsprekers. Tijdens dit uur doorlopen we de cruciale fases van de prille kraamtijd tot je baby 6 maanden wordt zodat jij al je vragen en bezorgdheden kan checken. De infomomenten worden opgenomen zodat je geen FOMO moet hebben maar achteraf kan luisteren.
 • Op woensdag is de opname beschikbaar & zijn de checklists te vinden in de app.
 • Op vrijdag kan je een post vinden over wat we maandag op de planning hebben.
 • Tussendoor komen via posts of artikels ook interessante actua of babyvriendelijke uitjes op je af. Stuur zelf ook berichten, jouw adviezen aan andere ouders, je vragen, ... of suggereer onderwerpen waar je interesse in hebt. Het platform is nog in opbouw en ik kan alle hulp gebruiken om van deze plek iets speciaals te maken.
Waarom wil je lid worden?
 • Als lid word je geïnspireerd over het groeien, bloeien en voeden van je baby.
 • Je kan rekenen op de online ‘village’  tijd voor vragen, tips, weetjes... ennnnn er komt ook een echt ontmoetingsmoment!
 • Je kunt de opnames over en altijd beluisteren, dus ook vanuit je zetel, tijdens het voeden, midden in de nacht of op een menselijker uur.
 • Je krijgt toegang tot alle infoblaadjes en checklists en je kunt ze downloaden.
 • Als abonnee zit er ook een bonus… je krijgt exclusief toegang tot de live sessies met onze fijne gastsprekers.
 • Via de app kunnen jullie op een veilige manier chatten met mekaar.
Kostprijs

Kies jouw traject:

Je krijgt toegang tot de online community + de online zwangerschapscursus

Maak je klaar voor een vlotte kraamtijd...lees vroedvrouwentips, print checklists en zie video's

Baby in zicht is een handige wegwijzer op einde van de zwangerschap die je zonder omwegen naar de kraamtijd loodst. Je krijgt tips en tricks voor de eerste weken en als je er klaar voor bent zien we je graag terug online.

Wekelijks bespreken we een moeder-baby topic met Q&A en in de online 'village' ontmoet je andere ouders. Je kan info ook achteraf beluisteren en de checklist, tips, babyspelletjes downloaden.

Schrijf je in voor deel 2 'newborn' als je baby er is. Je kan de nieuwe wereldburger aanmelden met naam & geboortedatum...tot gauw!

Voordelen:

 • Je leest wat jij en je partner nog moeten weten voor de baby komt
 • Je kan oplossingen vinden bij je eerste vragen.
 • En veel stories...moeders vertellen hun ervaring

Je krijgt toegang tot de online community + de newborncursus 0 - 6 weken

Je bent overtuigd dat support in je kraamtijd onontbeerlijk is? De online vroedvrouw is er om jou extra te verwennen!

Welkom in deze nieuwe levensfase...het is fun en fear tegelijk; andere verantwoordelijkheden en een baby die zonder handleiding op de wereld komt is uitdagend. De online vroedvrouw helpt je met betrouwbare info je de beste keuzes te laten maken en te geloven in jezelf.

Wekelijks bespreken we moeder-baby topics met nadien een live Q&A. Je kan de info ook achteraf beluisteren en de checklist, tips, babyspelletjes downloaden.  Als kers op de taart kan jij elke vrijdag gebruik maken van een extra Q&A 'boost je weekend'. In een kleine groep en onder begeleiding van je vroedvrouw kan je daar al je vragen stellen en bezorgdheden delen vóór de start van het weekend.

Er is ook een online 'village'. Dat is de inspirerende community van zoekende ouders met zalige baby's. Je krijgt ervaringsverhalen en tips en tricks van mekaar.

Kies vol vertrouwen voor de online vroedvrouw; je kan er terecht met al je vragen en bezorgdheden. De vrienden van je vroedvrouw komen ook langs en geven hun geheimen prijs!

De vrienden van je vroedvrouw gaan je ook in de watten leggen...met info en verwennerijen!

Je kunt aan dit traject nadien ook nog de cursus "kraamtijd  6 weken - 6 maanden" toevoegen.

Voordelen:

 • Je krijgt toegang tot De Online Melk Kliniek Community
 • Je krijgt toegang tot de cursus Mijn baby is a new born van geboorte tot 6 weken in de kraamtijd
 • Betrouwbare info over moeder en babystuff
 • Online support van een vroedvrouw & ouders + Q&A 'Boost je weekend'
 • Je krijgt een kraamtijd met een gouden gloed!

Je krijgt toegang tot de online community + de online cursus kraamtraject 6 weken - 6 maand

Als baby's groter worden...start ik nu met een fles? of vaste voeding? moet ik kolven? hoe doen andere ouders dat? ontwikkelt mijn baby goed?

Na de eerste 6 weken krijg je een beetje ritme in je dagen en je kent je baby al beter, je begrijpt zijn gedrag soms wel en soms niet...

Er komen nu heel andere vragen op je af...wanneer start ik met een fles? Moet dat met moedermelk of poedermelk zijn? Of toch al vaste voeding? Kolven hoe begin ik er aan? Waar kan ik met mijn baby naar toe? Hebben andere ouders ook zo weinig tijd?
De online vroedvrouw helpt je met betrouwbare info en inspirerende topics jou de beste keuzes te laten maken!

Wekelijks bespreken we moeder-baby topics met nadien een live Q&A. Je kan info ook achteraf beluisteren en de checklist, tips, babyspelletjes downloaden.

Er is ook een online 'village' dat is de inspirerende community van zoekende ouders met zalige baby's. Je krijgt ervaringsverhalen en tips en tricks van elkaar.

Deze app helpt je te geloven in jezelf.

Voor dit pakket betaal je 75 euro voor de ondersteuning  voor de kraamperiode (6 weken tot 6 maanden) die jij en je baby samen doorbrengen. 

 • Voordelen:
 • Je krijgt toegang tot De Online Melk Kliniek Community
 • Je krijgt toegang tot de crusus “ik heb er eentje tussen 6 weken – 6 maand”
 • Betrouwbare info zodat je makkelijk zelf de beste keuzes kan maken
 • Inspirerende topics over het groeien, bloeien en voeden van je baby
 • Online support van een vroedvrouw & ouders


Welkom!

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x