Welkom in de Online Melk Kliniek

Als nieuwe ouder zit je met veel vragen en kan je al eens verloren lopen op Google, waar veel foute adviezen rond babyvoeding circuleren. Welke bronnen kan je vertrouwen? Hoe begin je te zoeken? 

De Online Melk Kliniek is jouw compagnon om de kraamtijd vol vertrouwen én met betrouwbare informatie te beleven. Offline maar dus ook online: zo hoef jij je huis niet uit, want zoals we allemaal weten, kan dat best een opdracht zijn met een baby ;-) 

Dit bieden we aan in de Online Melk Kliniek

 • ZEG VRAAGSKE
  Iedere maandag om 11u gaat vroedvrouw en lactatiedeskundige Elke live op Instagram. In die online sessie beantwoordt ze korte vragen die jullie kunnen insturen via de vraagsticker die enkele dagen ervoor op Instagram stories zal verschijnen. Vragen stellen is anoniem, Elke noemt geen namen tijdens de livesessie.

  Volg jij De Melk Kliniek al op Instagram? Dat kan hier.

  Het live moment gemist? Geen paniek: na afloop kan je de video rustig herbekijken vanop ons Instagram profiel.

 • ONLINE VRAAG AAN JE VROEDVROUW
  Als nieuwe ouder zit je met zoveel vragen. Moest het kunnen, zou je regelmatig naar je vroedvrouw willen bellen om raad. Dat kan! Iedere vrijdag is vroedvrouw en lactatiedeskundige Elke beschikbaar voor online consults. Geen vraag of zorg waar je mee zit is te klein. Je betaalt per minuut, dus werd jouw vraag in 3 minuten tijd beantwoord, dan betaal je €3.

  Boek hier jouw online vraag met vroedvrouw en lactatiedeskundige Elke. Selecteer de optie 'online vraag aan je vroedvrouw/ lactatiekundige 15'. Na bevestiging van je afspraak, krijg je de link voor je videocall met Elke doorgestuurd via mail.

 • E-BOOK MIJN BABY IS EEN NEWBORN
  De meestgestelde vragen die ouders zich stellen als ouder van een pasgeborene worden met veel expertise en liefde beantwoord in ons eigen e-book ‘Mijn Baby Is Een Newborn’. Die eerste weken met een newborn zijn een rollercoaster, ons e-book is een goede houvast en handleiding.

  Je vindt er alles wat je wil weten over het verzorgen van je baby, hoeveel ze moeten drinken, hoeveel slaap ze nodig hebben, info over borstvoeding, tips om samen op stap te gaan, hoe je in die eerste weken ook voor jezelf kan zorgen, etc.

  Na aankoop download je het e-book op je telefoon, tablet of laptop. Zo heb jij altijd betrouwbare informatie op zak. Bestel het hier voor jezelf of als ideaal kraamcadeau.

Welkom!

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x