Dunstan babytaal

In de eerste maanden communiceert een baby vooral met lichaamstaal en reflexmatige geluiden. Als kersverse ouder kan je soms radeloos zijn, vooral als je baby huilt en je geen idee hebt wat er scheelt. Gaat het om honger, boertje, vermoeidheid, krampjes, ongemak?

De Dunstan Babytaal helpt jou de noden achter deze geluiden te ontcijferen. Observeer en luister voordat het gehuil losbarst. Zo kan je ontdekken wat er aan de hand is en gericht ingaan op de achterliggende behoefte. Jouw kindje huilt minder en jouw zelfvertrouwen als ouder groeit. Zo fijn voor de verbinding met jouw kindje en met elkaar als ouders!

Met de Dunstan Babytaal leer je vijf universele reflexgeluiden onderscheiden die baby’s maken om hun behoeften aan te geven. Deze geluiden zijn gebaseerd op basisreflexen en daardoor onafhankelijk van de taal die ouders spreken. Na een maand of vier verdwijnen deze geluiden. Vandaar dat het aanleren bij voorkeur gebeurt op het einde van de zwangerschap of in de eerste weken na de geboorte.

inhoud workshop Dunstan babytaal

Sessie 1: Kennismaking met Dunstan Babytaal methode

Vijf universele baby reflexgeluiden worden uit de doeken gedaan. We bespreken ook hoe je als ouder kan ingaan op deze behoeften.

Sessie 2: Gezellige bespreking van persoonlijke ervaring met Dunstan Babytaal

Informatie en inschrijving

Welkom voor een groepsworkshop! Klik op deze link voor meer info. 

Vind je de workshop niet terug? Mail gerust naar karen@numinatal.be
Welkom!

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x