Baby yoga

Interactieve Baby Yoga met een vleugje massage

Voor wie

Ouders en grootouders zijn welkom! 

Deze lessen zijn bedoeld voor baby’s vanaf 12 weken tot ze kunnen kruipen. 

Wat:

Deze sessies bieden een combinatie van allerlei oefeningen zoals balanceren, strekken en masseren. Om de lessen leuk en interactief te maken, voegen we rijmpjes en liedjes toe. Voor de begeleidende volwassene komen daar nog rustige stretch oefeningen, zachte yoga houdingen en bewuste ademhaling toe. De ervaring bevordert vroege hechting en schept een stevige basis voor het welbevinden van jouw kindje op latere leeftijd. Interactie met andere deelnemers is leuk! Op het einde van elke sessie, krijgen ouders de gelegenheid om te ontspannen en te genieten samen met hun baby. We volgen het ritme van de kindjes en gaan in op hun behoeftes (zoals voeden, knuffelen en slapen). 

Waarom Baby Yoga? Enkele voordelen voor kindjes én ouders…

1.    Verbeteren vertering en verlichting bij darmkrampjes

2.    Ondersteuning bij het reguleren van prikkels, kalmeren, verbetering slaappatronen

3.    Stimuleren van de ontwikkeling: sensorisch, motorisch, emotioneel, proprioceptief

4.    Versterken van de band tussen ouder en kind

5.    Ondersteunende omgeving om andere ouders te ontmoeten

Wanneer:

Elke zaterdag voormiddag 9u30-11u (90min)  met uitzondering van schoolvakanties en ook niet op 21 mei 2022. Graag inschrijven via www.numinatal.be

Waar/Locatie: 

Praktijk De Melk Kliniek te Molenbeek 

Lesgever:

Deze reeks wordt gegeven door Karen (Numinatal®) na een opleiding Integrated  Nurturing Baby Massage & Baby Yoga bij Birthlight®. Meer info over Karen vind je op www.numinatal.be

Taal:

Nederlands - Engels

Prijs:

Een les van 90 min genieten voor een koppel ouder en kind kost 30 €. Indien uw kindje slaapt tijdens (een deel van) de les, bestaat de mogelijkheid om ondertussen te oefenen met een speciale pop (ter beschikking op de praktijk).

Inbegrepen in deze prijs is het gebruik van een yogamat & kussen. Tijdens de Baby Yoga  gebruiken we geen massage olie. Graag een dekentje, voeding en voldoende luiers meebrengen. Draag gemakkelijke sportieve kledij!Welkom!

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x