Hanne

Toen ik mijn opleiding afrondde trok ik naar onze noorderburen en deed daar veel ervaring op. Enkele jaren later keerde ik terug naar België en runde samen met collega’s jarenlang een eigen praktijk in Aalst. Na een sabbatperiode in 2019 en een deel van 2020 waarin ik fulltime moeder was, besloot ik om het roer om te gooien en me als freelance vroedvrouw en lactatiekundige aan te bieden aan collega’s uit de omgeving, zodat zij hun praktijk en zorg kunnen blijven garanderen, ook in drukke of onderbezette periodes.

Ik woon een eindje buiten de stad, tussen de velden aan de Schelde, en de wereld van onze bruisende hoofdstad gaat voor me open door de prettige samenwerking met de collega’s van Zwanger in Brussel. Ik geniet ervan door deze stad te fietsen en binnen te mogen kijken bij zoveel verschillende families met allerhande achtergronden en culturen.

Vroedvrouw en borstvoedingsondersteuner ben ik in hart en nieren, met een grote voorliefde en bewondering voor de processen van zwanger-zijn, bevallen, zorgen voor en voeden van een kindje; evoluties die zich in de meeste gevallen vanzelf ontplooien. Ouders bijstaan in wat deze processen met zich meebrengen is wat ik graag doe.


2001, Katholieke Hogeschool Leuven


0495/88 15 02


Welkom!

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x