Postnatale yoga

Een kind dragen en baren is een extraordinair avontuur. Het is ook een periode van grote fysische, emotionele en psychische veranderingen die zeer intensief kunnen zijn voor (toekomstige) mama's. 

Yoga is een eeuwenoude kunst waarvan de holistische benadering veel waardevolle bronnen en hulpmiddelen biedt voor vrouwen en hun partners die zich voorbereiden op het krijgen van een kind. Door middel van asana's (fysieke houdingen), ademhalingsoefeningen en relaxatie laat yoga ons kennismaken met de oneindigheid van onze sensaties en laat het ons verbinden met de buitengewone kracht van ons lichaam. 

De yogalessen bieden je de mogelijkheid om andere moeders te ontmoeten, een moment van ontspanning te delen, naar je lichaam te luisteren, een band met je baby te creëren... maar ook om je voor te bereiden op de bevalling. 

De lessen worden gegeven in het Frans maar er kan ook zeker uitleg worden gegeven in het Nederlands, Engels, Italiaans en het Portugees.  

Docent: Charlotte Verdin (https://yogaselfconnection.wordpress.com/)


PRAKTISCH

Wanneer: elke woensdag 10u30 -11u45

Waar: Praktijk Zwanger in Brussel Molenbeek

Prijs:

25 euro één sessie (drop-in)

100 euro voor 5 sessies (valable 6 mois)

Tarifs solidaires (CPAS – étudiante) sur demande


Inschrijven kan via deze link

Charlotte is ook te vinden

dinsdag  10h30 - 11H45 @ Studio Joji, 18 rue de la Glacière 1060 SAINT-GILLES

woensdag 19H30 - 20H45 @ GC De Platoo - Comenius 20 rue des Braves 1081 KOEKELBERG

donderdag 10H15 – 12H00 (Cycle Matrescence : Cercles mamans-bébé) @ GC De Platoo - Comenius 20 rue des Braves 1081 KOEKELBERG - voir plus bas


Illustratie : Judit Canela
Foto : Séverine Bailleux

Welkom!

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x