Babymassage

Koesterende Baby Massage met een sprankeltje yoga

Deze reeks van 5 opeenvolgende sessies omvat massage technieken en een sprankeltje yoga voor ouder en baby. Massage en beweging stimuleren de ontwikkeling van jouw kindje. Voor de ouder zijn er zachte yoga oefeningen om te ontspannen en kracht op te bouwen. Via liefdevolle aanraking, interactie en ontspanning groeit jullie band. Een spiraal van geluk! We volgen het ritme van jouw kindje met hun behoefte aan voeding, slaap of een geruststellende knuffel. We maken ook tijd om de andere ouders en kindjes te leren kennen…jullie vormen een warm netwerk van ondersteuning voor elkaar.


Voor wie? Welkom aan alle ouders met een baby’s van ongeveer 4-16 weken oud.  De begeleider is vaak de mama; maar ook de andere ouder of een grootouder mag deelnemen. Probeer zoveel mogelijk dezelfde volwassene de volledige reeks lessen te laten volgen. 

Wanneer? Reeks van 5 opeenvolgende sessies op maandagvoormiddag van 11-12u. Exacte data en mogelijkheid tot inschrijven terug te vinden op  deze website

Schrijf je zeker in!

Je bent welkom om meermaals een reeks te volgen. 

Waar? Praktijk De Melk Kliniek  te Molenbeek 

Lesgever? Karen Vandaele (van Numinatal). Meer info over Karen vind je op deze website.

Taal: Nederlands 

Prijs?  100€/reeks van 5 lessen

Deze workshop bestaat uit een reeks van 5 opeenvolgende lessen. Indien uw kindje slaapt tijdens de les, bestaat de mogelijkheid om ondertussen te oefenen met een speciale pop (ter beschikking op de praktijk). 

Inbegrepen in deze prijs:     

- flesje zuivere biologische massage olie voor gebruik tijdens lessen

- gebruik van een yogamat & kussens 

Graag meebrengen:

-Handdoek / dekentje met vertrouwde geur om baby in te wikkelen na de massage 

-Voldoende voeding en luiers…massage stimuleert immers de darmwerkingWelkom!

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x