phone +32 495 88 15 02

Voedingsadvies

Individuele consultatie voor voedingsadvies

Esther Hajdu is afgestudeerd in 2017 als diëtiste en meteen aan de slag gegaan in een grootkeuken. Sinds begin 2019 werkt zij als zelfstandige diëtiste in bijberoep. In augustus 2019 werd zij voor het eerst mama en sindsdien groeide haar interesse voor kindervoeding. Ze volgt een bijscholing over voeding van het jonge kind en de adolescent. 

"De link tussen voeding en gezondheid is een interesse die al verschillende generaties in mijn familie heerst. Deze interesse heb ik dan ook met de paplepel meegekregen. Daarom zie ik gezonde voeding als een belangrijke manier om voor jezelf te zorgen en is het mijn passie om daar anderen in te begeleiden."

Tijdens een eerste consult vorm ik een zo volledig mogelijk beeld van jouw voeding, alsook van jouw persoonlijke situatie en gezondheidsdoelen. Hierna stippelen we samen een plan uit dat past binnen jouw mogelijkheden en wensen.

Mijn werkwijze is eerder dat van een coach, ik vind het leuk om samen te werken met cliënten om naar haalbare oplossingen te zoeken. Daarnaast gebruik ik ook tools die je kunnen helpen met je motivatie en je doelen voor ogen te houden.

Aanbod:
- Gezonde voeding & gewichtsverlies
- Gewicht bijkomen
- Allergieën en intoleranties
- Voeding tijdens de zwangerschap en lactatieperiode
- Zwangerschapsdiabetes / Diabetes type 1

PRAKTISCH

Waar: Verrept-Dekeyserstraat 39, 1080 Molenbeek
Wanneer: dinsdag, 17-19u, op afspraak
Bij vragen is Esther bereikbaar op 0484/07 13 54{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x