Na de bevalling

Huisbezoekjes na je bevalling

Vroedvrouw online

Na je bevalling begeleiden de vroedvrouwen van Zwanger in Brussel jou en je baby!
Je kan op ons rekenen na een thuisbevalling, een bevalling in het ziekenhuis (met of zonder Zwanger in Brussel) en een kort ziekenhuisverblijf.

Ben je bevallen en woon je in Brussel? Wij staan voor je klaar!
Wij komen thuis bij jullie langs en doen de medische opvolging van moeder en kind, begeleiden borstvoeding vanaf de geboorte tot jullie kindje 1 jaar is. Wij kunnen jullie kindje wegen, de hielprik uitvoeren en nemen vooral de tijd om al jullie vragen te beantwoorden. Wij proberen ervoor te zorgen dat jullie maximum 2 vroedvrouwen zien.

Hoe vaak de vroedvrouw langskomt, is steeds in overleg met jullie. Wij komen aan huis de eerste 2 weken na de geboorte. Daarna zijn jullie welkom in onze praktijk voor verdere opvolging en de Babyboost!

Alle vroedvrouwen van Zwanger in Brussel werken volgens de kwaliteitsrichtlijnen vn het ‘good practice’ label, dus kwaliteitszorg verzekerd! Lees meer over de betekenis van dit label.


Bij onze huisbezoeken zit borstvoedingsbegeleiding in het totaalpakket, maar soms is er intensievere of meer specifieke begeleiding nodig. Elke van den Bergh is lactatiekundige IBCLC en kan jullie die hulp bieden. Zie ook: borstvoeding.


Inschrijven

Aan koppels die nog geen dossier hebben bij Zwanger in Brussel vragen we om al eens langs te komen tijdens de zwangerschap.

Vul het contactformulier in om je in te schrijven.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x