Na de bevalling

Na je bevalling met Zwanger in Brussel komen de vroedvrouwen bij jullie langs


Jullie blijven genieten van onze zorgen, ook na de bevalling! 

Aan huis doen we de medische opvolging van moeder en kind, geven tips en advies en begeleiden borstvoeding vanaf de geboorte tot je kindje 1 jaar is.  Wij kunnen ook de hielprik doen en nemen wij vooral de tijd (1 uur) om al jullie vragen te beantwoorden. Wij proberen er voor te zorgen dat jullie maximum 2 vroedvrouwen zien. 

Ongeveer 4 weken na de bevalling is er in de praktijk bij Zwanger in Brussel een opvolging en infomoment ‘starten met kolven’ voorzien en na 6 à 8 weken kan er een controle en nabespreking van je bevalling gepland worden.

Alle vroedvrouwen van Zwanger in Brussel werken volgens de kwaliteitsrichtlijnen ‘good practice’.Lees meer over de betekenis van dit label.

NA EEN THUISBEVALLING

Na een thuisbevalling komen wij de eerste week elke dag langs. Daarna zien we jullie graag nog eens 10 dagen & 2 weken na de geboorte en dan nog eens rond 4 & 6 weken in de praktijk om de kraamtijd af te sluiten. Deze planning is flexibel en in overleg met jullie.

NA EEN BEVALLING IN HET ZIEKENHUIS

Of je nu met ons in St Jan bevalt of in een ander ziekenhuis zonder ons bevallen bent, je kunt altijd op ons rekenen. Dus ook na een kort ziekenhuisverblijf komen wij bij jullie langs en stellen wij dezelfde zorgen voor als na een thuisbevalling. Wij zijn vroedvrouwen met een label, dus kwaliteitszorg verzekerd! Klik op het logo voor meer informatie.

Lees meer op Baby in Brussel. 

BEGELEIDING BORSTVOEDING - CONSULTATIE LACTATIEKUNDIGE IBCLC

Bij onze huisbezoeken zit borstvoedingsbegeleiding in het totaalpakket, maar soms is er intensievere of meer specifieke begeleiding nodig. Elke van den Bergh is lactatiekundige IBCLC en kan jullie die hulp bieden. Zie ook: borstvoeding


Inschrijven

Vul het formulier in om je in te schrijven.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x