Maak nu je afspraak online

Ben je vertrouwd met de werking van Zwanger in Brussel en weet je welke afspraak je wil boeken:

Heb je graag nog wat extra uitleg ivm het boeken van een afspraak? Lees hieronder verder.

Je kan inplannen bij alle Zwanger in Brussel vroedvrouwen en daarna kan je je afspraak verschuiven, wijzigen of annuleren tot 12u voor je afspraak.

Opgelet huisbezoeken kan je niet zelf inplannen want dat hangt af van onze ronde; bel of mail hiervoor. 

Mocht je snel een afspraak nodig hebben of eerst willen overleggen bel ons dan ook gerust op
0495 88 15 02.

Hieronder lees je meer uitleg bij de verschillende  keuzemogelijkheden.


1 Zwangerschapswens - een kennismakingsgesprek vóór je zwanger bent - duurt 60’

Er zijn heel wat zaken die je kan doen om je lichaam optimaal voor te bereiden op conceptie en zwangerschap. Welkom als je een kinderwens hebt!


2 Intake nieuwe zwangerschap - duurt 60’

Een eerste consultatie duurt een uur waarbij we je dossier openen en uitleg geven over onze werking en tarieven. Daarnaast is er tijd voor vragen, doen we een medisch onderzoek (inclusief bloedafname indien nodig) en voorzien we een moederboekje.


3 Opvolging zwangerschap - duurt 30’

Dit is de maandelijkse check-ups met info over het verloop van je zwangerschap, bevalling, kraamtijd en borstvoeding. Daarnaast maken we voldoende tijd voor bijkomende vragen. Deze plan je enkel in wanneer je reeds een dossier voor deze zwangerschap hebt bij Zwanger in Brussel. Anders boek je best een afspraak intake nieuwe zwangerschap.


4 Individuele informatie sessie - duurt 60'

Dit is een spreekuur in de zwangerschap met medische controle en  extra tijd voor info rond een  bepaald  topic; zwangerschap - bevalling - kraamtijd - voeding… Bij opmerkingen kan je je onderwerp of vraag meegeven.

5 Huisbezoek

Na je bevalling komen de vroedvrouwen van Zwanger in Brussel de eerste 2 weken bij jou langs aan huis voor de medische opvolging moeder en  baby (hielprik, wegen baby,...) met veel aandacht voor de begeleiding bij de opstart van de borstvoeding en met ruimte voor het beantwoorden van vragen. Mocht je graag een huisbezoek ontvangen na de eerste 2 weken neem dan eerst even contact info@zwangerinbrussel.be of 0495/88 15 02.

6 Postnataal consult  tot 1 jaar! - duurt 60'

Bij Zwanger in Brussel staan we erop dat we voor jullie klaar staan tot 1 jaar na de bevalling voor zowel moeder als baby, Een goede omkadering in een vertrouwde omgeving, ook in de maanden na de bevalling, zorgt ervoor dat jullie als nieuw gezin het eerste jaar in vertrouwen en rust kunnen doormaken. We zijn er  voor vragen omtrent voeding (langvoeden, afbouwen, nachtvoedingen, kolven,start vaste voeding...) psycho-sociale uitdagingen, slaap(patronen) van je baby en andere vragen over het eerste levensjaar van je baby.

7 Eerste afspraak borstvoeding en er is nog geen dossier bij Zwanger in Brussel - duurt 90'

Je kwam niet langs in de zwangerschap of kreeg geen huisbezoeken van onze vroedvrouwen dan nemen we graag ruim de tijd om een dossier te starten en duurt deze  afspraak 90’.


8 Opvolgconsult borstvoeding 30’ 

Je borstvoeding evolueert goed na je eerste borstvoedingsafspraak en je wil nog graag een korte check-up dan is een afspraak van 30’ voldoende.

9 Opvolgconsult borstvoeding 60’ 

Je hebt een dossier bij Zwanger in Brussel en je borstvoeding loopt nog niet heel vlot na de huisbezoeken of je hebt een opvolging nodig na een eerste borstvoedingsafspraak omdat het  probleem nog niet opgelost is.

10 Opvolgconsult borstvoeding online 30'

Je borstvoeding evolueert goed na je eerste borstvoedingsafspraak en je wil nog graag een korte check-up dan is een afspraak van 30’ voldoende en je wenst deze afspraak online te laten doorgaan.

11 Baby-slaap-vragen - duurt 60'

Een consult om al je specifieke vragen rond de slaap van je baby te stellen.
Welkom!

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x