phone +32 495 88 15 02

Bevalling

Er zijn verschillende mogelijkheden om met een vroedvrouw van Zwanger in Brussel te bevallen

Wij stellen meerdere beval-formules voor: wij willen graag dat een koppel zich goed voelt bij de plaats van bevalling en bij de keuze van de personen die hen hierbij begeleiden. Het is pas als je voelt dat je in een, voor jou, veilige omgeving bent, dat bevallen het beste lukt. 

THUISBEVALLING MET ZWANGER IN BRUSSEL

Jullie bellen ons op het moment dat de weeën goed begonnen zijn en de vroedvrouw van wacht komt bij jullie thuis. Vanaf het moment dat de geboorte van de baby nadert, belt zij de tweede vroedvrouw en zullen zij jullie begeleiden bij de geboorte van jullie kindje in jullie eigen omgeving. Na de geboorte blijven wij nog 2 uur bij jullie, zodat we bij vertrek, jullie met een gerust hart kunnen laten genieten!

Wij verhuren ook een bad voor een onderwaterbevalling. Meer info hier en op consultatie.

BEVALLING IN HET ZIEKENHUIS MET ZWANGER IN BRUSSEL

Wij werken samen met kliniek Sint-Jan (centrum) en Iris Zuid (Elsene).

Jullie bellen ons op het moment dat de weeën goed begonnen zijn en de vroedvrouw van wacht komt bij jullie thuis. Op het moment dat wij denken dat het het juiste moment is om te vertrekken, of dat de aanstaande moeder (of vader!) graag vertrekt, gaan wij met jullie mee naar Sint-Jan/Iris Zuid om jullie daar verder te begeleiden. Op het moment van de geboorte, komt een vroedvrouw van de afdeling ons assisteren. Enkel indien nodig wordt de gynaecoloog erbij geroepen. Na de geboorte blijven wij nog 2 uur bij jullie om jullie te begeleiden bij de eerste stappen als nieuwe ouders!

Artikel van een thuisbevallen moeder

EXTRA OPLEIDING

Wij hebben allemaal de cursus Newborn Life Support gevolgd via het Belgian Resuscitation Council.

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x