Diëtist

Esther Hajdu is afgestudeerd in 2017 als diëtiste en meteen aan de slag gegaan in een grootkeuken. Sinds begin 2019 werkt zij als zelfstandig diëtiste in bijberoep. In augustus 2019 werd zij voor het eerst mama en sindsdien groeide haar interesse voor kindervoeding. Ze volgt een bijscholing over voeding van het jonge kind en de adolescent. 

"De link tussen voeding en gezondheid is een interesse die al verschillende generaties in mijn familie heerst. Deze interesse heb ik dan ook met de paplepel meegekregen. Daarom zie ik gezonde voeding als een belangrijke manier om voor jezelf te zorgen en is het mijn passie om daar anderen in te begeleiden."

Tijdens een eerste consult vormt Esther een zo volledig mogelijk beeld van jouw voeding, alsook van jouw persoonlijke situatie en gezondheidsdoelen. Hierna stippelt ze met jou een plan uit dat past binnen jouw mogelijkheden en wensen.

Aanbod:
- Gezonde voeding & gewichtsverlies
- Gewicht bijkomen
- Allergieën en intoleranties
- Voeding tijdens de zwangerschap en lactatieperiode
- Zwangerschapsdiabetes / Diabetes type 1


Info & Afspraken:

Esther houdt consultatie in de praktijk in Molenbeek op dinsdagen van 17u-19u (Verrept-Dekeyserstraat 39, 1080 Molenbeek)

voedingsadviesbrussel@gmail.com

0484 07 13 54


Welkom!

keyboard_arrow_up
Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x